Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesSuper gezellig Ouder- Kindtoernooi!
 Bianca Rooks  Jeugd  118x gelezen

Traditiegetrouw vond afgelopen zondag 2 juli bij Tennisclub De Schaeck in Twello het Open Ouder-Kind Toernooi plaats. Met 18 deelnemende koppels stond het park vol met jeugdspelers en hun ouders of bevriende volwassenen. Na een gezellige warming-up startten de koppels met het toernooi, verdeeld over vier poules. Verspreid over acht banen gingen de koppels de strijd met elkaar aan.

Naast wedstrijden op de reguliere banen, speelden de jongste koppels elk één keer op de Blinde Baan. Het Bindtennis en het Open Ouder-Kind Toernooi zijn inmiddels onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook deze keer liepen de spelers verdwaald over de blinde baan. Zij zagen immers pas op het laatste moment waar de bal van de tegenstander zou landen vanwege het zeil dat boven het net was gespannen. Na 3 speelrondes was het tijd voor een korte break waarin werd genoten van een heerlijk bakje verse aardbeien. Na in totaal 6 speelrondes werd de eindstand opgemaakt.

In poule rood (7-8 jaar) waren Floris en Arjan de Valk de winnaars. In poule oranje (9-10 jaar) grepen Stijn en Jacques Mus de winst. In de groene poule waren maar liefst 3 teams met dezelfde score. Daardoor moesten de gewonnen punten geteld worden. Hieruit bleek dat Tjerk en Gert-Jan Groot Wesseldijk de winnaars waren. In poule geel (13 en ouder) wonnen Thomas & en Ronald van Zijp.   

maandag 3 juli 2017, 10:21 uur

Super gezellig Ouder- Kindtoernooi!

Traditiegetrouw vond afgelopen zondag 2 juli bij Tennisclub De Schaeck in Twello het Open Ouder-Kind Toernooi plaats. Met 18 deelnemende koppels stond het park vol met jeugdspelers en hun ouders of bevriende volwassenen.  Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene ledeninfo
 Bestuursmededelingen
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden?
 Statuten en Beleid
 Toernooien
 Vacatures
 Wedstrijdverslagen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 November
 Bridge in het clubhuis

24 November
 Snerttoernooi 18.30 tot 23.00 uur

7 December
 Bridge in het clubhuis

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Woensdag Gemengd
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd