Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesZomeravondcompetitie Seizoen 2017 De Schaeck 1
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Wedstrijdverslagen  130x gelezen

Door Dirk Berkhof

Het eerste mixteam van De Schaeck is al weer bijna aan haar laatste wedstrijd toe. Met nog 1 wedstrijd te gaan bezetten we op dit moment de tweede plaats. Wij spelen in de derde klasse en spelen in een poule van 4 clubs een thuis- en uitwedstrijd. We spelen samen met De Maten en De Sprenkelaar uit Apeldoorn en Beekhuizen uit Velp.

Alle teams zijn behoorlijk aan elkaar gewaagd en we hebben fantastische en spannende wedstrijden gespeeld waarbij heel vaak de super (wedstrijd) tiebreak de beslissing moest brengen. Gelet op de gemiddelde leeftijd van ons team (62) en twee veel jongere teams waar wij tegen moesten spelen hebben wij heel goed stand gehouden. Wat ons wel opviel was dat enkele teams de nieuwe afspraak m.b.t. compactspelen niet al te nauw namen en probeerden wat anders te regelen.

Tot slot willen wij graag onze VCL Tom Spijker een grote pluim geven. De KNLTB had op woensdag 7 juni liefst alle vier de ZAC teams ingedeeld voor een thuiswedstrijd. Dit terwijl het open Buitink toernooi in deze zelfde week gespeeld wordt. Tom heeft 1 wedstrijd weten om te zetten en voor de andere 3 teams heeft hij bij De Boerenhofstede in Wilp voor 3 teams accommodatie geregeld. Concreet betekende dit dat wij gisteren alle 6 beschikbare banen hebben gekregen zodat 3 teams van De Schaeck hier hun thuiswedstrijd konden spelen.

Naast Tom ook een woord van dank aan De Boerenhofstede voor de gastvrijheid; het prepareren van de banen (na de storm van ’s ochtends) en beschikbaar stellen van alle banen en een prima bardienst. Wat een geweldige collegiale geste is dit.

 

maandag 12 juni 2017, 10:29 uur

Zomeravondcompetitie Seizoen 2017 De Schaeck 1

Door Dirk Berkhof

Het eerste mixteam van De Schaeck is al weer bijna aan haar laatste wedstrijd toe. Met nog 1 wedstrijd te gaan bezetten we op dit moment de tweede plaats. Wij spelen in de derde klasse en spelen in een poule van 4 clubs een thuis- en uitwedstrijd. We spelen samen met De Maten en De Sprenkelaar uit Apeldoorn en Beekhuizen uit Velp. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene ledeninfo
 Bestuursmededelingen
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden?
 Statuten en Beleid
 Toernooien
 Vacatures
 Wedstrijdverslagen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
23 November
 Bridge in het clubhuis

24 November
 Snerttoernooi 18.30 tot 23.00 uur

7 December
 Bridge in het clubhuis

 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Woensdag Dames
 Woensdag Gemengd
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd