Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
30 nov. Zorgverzekering met korting
15 nov. Voorjaarscompetitie 2017
1 okt. Superdeal
15 dec. Lid worden?
28 jun. Gedragscode Sociale Media
2 apr. Instructie verantwoord alcohol schenken
24 sep. Wachtwoord aanvragen
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
03-07-2106OuderKindtoernooi (27 van 24).jpg
03-07-2106OuderKindtoernooi (26 van 24).jpg
03-07-2106OuderKindtoernooi (25 van 24).jpg
Meest recente foto's
Zorgverzekering met korting
 Margriet Biewenga  Algemene ledeninfo  6x gelezen


Vanaf nu kan je via de collectiviteitskorting van TC de Schaeck goedkoper je zorgverzekering afsluiten bij Salland Verzekeringen. De aanbieding kan heel gunstig uitpakken voor je! Maar je zou er ook de club ontzettend mee helpen, want voor ieder overstappend lid krijgen we een bedrag uitgekeerd, wat op kan lopen tot een heel mooi sponsorbedrag. Kijk snel op: www.salland.nl/tcdeschaeck
 
 

woensdag 30 november 2016, 18:03 uur
Snerttoernooi
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Toernooien  10x gelezen
In verband met het geringe aantal aanmeldingen gaat het snerttoernooi aanstaande vrijdag helaas NIET door!
dinsdag 22 november 2016, 09:19 uur
8 & 9-competitie
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Competitie  14x gelezen
8&9-competitie
Ben jij net begonnen met tennis of speel je regelmatig met en tegen je vrienden, maar heb je nog nooit competitie gespeeld? Of heb je de laatste jaren lessen gevolgd waardoor je het redelijk onder de knie hebt en wordt het wel eens tijd voor het spelen van competitie? Formeer dan een team en doe in 2017 mee aan de nieuwe 8&9-competitie! Elke tennisclub bepaalt zelf of hun vereniging aan deze competitie meedoet. Vraag dus aan je Verenigingscompetitieleider (VCL) of het bestuur van je vereniging of je in 2017 mee kunt doen aan deze nieuwe competitie!

Spelen op je eigen niveau
Resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk, je resultaten tellen niet mee voor je speelsterkte. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze competitie wordt aangeboden in twee klassen: de eerste klasse voor tennissers die al een balletje kunnen slaan en de tweede klasse voor de beginners. Heb je nog nooit een speelsterkte toegewezen gekregen? Heb je sinds je jeugd niet meer gespeeld? Of weet je niet wat je speelsterkte is? Vraag dat dan even aan je tennisleraar of aan een lid van de technische commissie op de club.

Donderdagavond óf zondagmiddag in april en mei
Er zijn zeven speeldagen in april en mei. Elk team kiest vooraf – in overleg met de club uiteraard - op welke dag zij hun wedstrijden willen spelen. Dat kan op donderdagavond óf op zondagmiddag. Je speelt dan het hele seizoen op die dag/avond.

Speeldagen
Op de donderdagen wordt er gespeeld op 6, 13 en 20 april, 4, 11 en 18 mei en 1 juni 2017. Voor de zondag gelden de volgende data: 9, 17 (maandag, tweede paasdag) en 30 april, 7, 14, 21 en 28 mei 2017. 

Minimaal 3 spelers in een team
Om mee te kunnen doen, zijn er teams nodig met minimaal drie spelers. Dat kunnen mannen zijn, dat kunnen vrouwen zijn, het kan ook een gemengd team zijn. Het leukste is als je een team maakt van vier personen. We raden aan 1-2 invallers achter de hand te houden, voor als iemand een keer verhinderd is.

Twee dubbels, compact spelen
Elke competitiedag bestaat uit twee partijen. Dat zijn altijd dubbels. Dat kan dus een herendubbel zijn, een damesdubbel of een gemengd dubbel. Afhankelijk van de samenstelling van je team. Voor deze competitie geldt ‘Compact Spelen’, dat betekent dat de partijen gemiddeld ongeveer 1.15 uur duren. Hoe lang het daarna nog gezellig is in het clubhuis, dat is uiteraard aan jullie!

Meedoen?
Elke club bepaalt of er teams ingeschreven kunnen worden voor deze nieuwe competitie. Meedoen kan alleen via een tennisclub. Als je mee wilt doen, kun je dus het beste contact opnemen met Dirk Berkhof van de VCL via h.berkhof@kpnmail.nl


Download bestanden
8 & 9-competitie 539 KB (19x opgehaald)
onder 35-competitie 515 KB (19x opgehaald)
woensdag 16 november 2016, 09:49 uur
Voorjaarscompetitie 2017
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Competitie  22x gelezen
Opgave Voorjaarscompetitie 2017

Het is weer mogelijk om voor  de Voorjaarscompetitie in te schrijven die zal starten vanaf 6 april 2017 en duurt tot 5 juni 2017.

Je kunt je als reeds bestaand team inschrijven en natuurlijk kunnen er nieuwe teams gevormd worden. Opgave kan zowel per team als ook individueel.
De TC kan dan bemiddelen en kan er een koppeling gemaakt worden tussen gelijkdenkenden. De ervaring heeft geleerd dat het vrij lastig is om een team compleet te krijgen, dus zorg als team voor voldoende reserves. Je kunt je natuurlijk ook opgeven voor alleen de reservelijst en dan zorgt de TC dat je in kunt vallen in een team.

Voor alle klasses geldt er zowel een bovengrens als een ondergrens en is er een speelsterktebepaling vastgelegd. Iedere speeldag moet een team dat in een bepaalde klasse uitkomt voldoen aan de gestelde voorwaarden. Het teamgemiddelde mag dus nooit sterker zijn dan de bepaalde bovengrens voor die klasse! De speelsterkte van de spelers bepalen dus in welke klasse het team wordt ingedeeld. Vanaf 16 november 2016 is je nieuwe speelsterkte voor het volgende seizoen bekend.

De 17+ en 35+ ploegen op de vrijdagavond worden op basis van actuele rating (ploeggemiddelde) ingedeeld. Zoals de naam al zegt is het DSS dynamisch en worden ploegen op basis van actuele rating op het moment van inschrijven in de juiste klasse ingedeeld. Dit is een momentopname waardoor het kan voorkomen dat op het moment dat de competitie aanvangt een ploeg net niet meer in deze klasse thuishoort. Daarom worden met ingang van 2017 de grenzen per klasse op vrijdagavond en de maxi mum speelsterkte per klasse niet meer reglementair vastgelegd. Voor meer details kijk naar bijlage “Competitieaanbod Gelderland”

Via onderstaand model komen alle benodigde gegevens aan de orde. Van belang is volledige invulling vanwege de gegevens die naar de KNLTB moeten.

Opgave voor 6 december 2016 bij Dirk Berkhof, competitieleider TC De Schaeck. Via h.berkhof@kpnmail.nl 

Competitiesoort
Speeldag
Aanvoerder
Tel nr aanvoerder
Email aanvoerder
Naam spelers in team Bondsnr. Geb. datum Sterkte E / D

Indien je je individueel op wilt geven of op de reservelijst vul dan alleen jouw gegevens in wat je graag wilt spelen.Technische Commissie
TC De SchaeckDownload bestanden
Opgaveformulier VJC 2017 30 KB (44x opgehaald)
specifieke informatie voorjaarscompetitie 2017 30 KB (27x opgehaald)
dinsdag 15 november 2016, 15:06 uur


Voorjaarscompetitie 2017
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Competitie  27x gelezen
     

Beste leden van TC De Schaeck,

De Najaarscompetitie is bijna afgelopen, dus het lijkt nog ver weg…de Voorjaarscompetitie 2017. De voorbereidingen van een van de grootste tenniscompetities ter wereld zijn echter al in volle gang. Tijdens de Voorjaarscompetitie in 2017 start Competitie Nieuwe Stijl: drie nieuwe aanvullende competitievormen en versoepeling van de regels, waaronder compact spelen. Dit alles om nog meer mensen enthousiast te maken voor de competitie! 

Als technische commissie hebben wij overleg gehad met het DB  en wij willen graag als club meewerken aan deze veranderingen. 

Competitie spelen zorgt naast deze sterkere binding met de club ook voor een hoop gezelligheid. 

Vanaf 2017 worden er 3 nieuwe competitievormen aangeboden:

8 & 9 competitie

Onder 35 competitie

Zomeravondcompetitie ( voor ons is dit niet nieuw omdat  deze al jaren wordt gespeeld in het district Gelderland)

Wij hebben besloten om de 8 & 9 competitie en de onder 35 competitie ook onder jullie aandacht te brengen omdat wij nieuwe leden ook de mogelijkheid willen bieden om op instroomniveau competitie te kunnen spelen. Deze twee nieuwe competities worden in dezelfde periode gespeeld als de Voorjaarscompetitie. Omdat deze competities op andere speeldagen worden gespeeld dan de reguliere VJC richten we ons in dit document verder uitsluitend op dit competitieaanbod en volgt separaat nadere informatie over de andere genoemde competities. 

Van 16 november t/m 16 december a.s. kunnen wij weer ploegen inschrijven voor de districtscompetities in het voorjaar van 2017. Wij richten ons daarbij op Gelderland en bieden daarom het competitieaanbod voor Gelderland aan. Vanaf 1 maart 2017 is de publicatie indeling Voorjaarscompetitie 2017 bekend.

Eerst willen we jullie informeren over belangrijke veranderingen in 2017 t.o.v. 2016:

1. In de VJC 2017 zal de leeftijdscategorie 11 t/m 14 jaar worden uitgebreid naar 10 t/m 14 jaar. Verder blijft het mogelijk om in een 10 t/m 14 ploeg per speeldag maximaal 1 speler op te stellen die één jaar te oud is.

2. Vanwege de terugloop van het aantal deelnemende ploegen aan Gemengd 17+  ( DE-HE-GD-DD-HD ) op vrijdagavond en Gemengd 35+ ( DE-HE-GD-DD-HD ) op  vrijdagavond is besloten om deze competitiesoorten in 2017 niet meer aan te bieden.

3. Op verzoek heeft de KNLTB besloten om in de VJC 2017 op de zaterdag 3 nieuwe dubbelcompetities aanbieden en wel GD 17+, HD 17+ en DD 17+.

4. M.i.v. 2017 is de naam Eredivisie exclusief voorbehouden aan de Eredivisie van de Landelijke Voorjaarscompetitie. Alle overige klassen die op dit moment de naam eredivisie dragen zullen daarom vanaf 2017 Topklasse worden genoemd.  

Via deze nieuwsbrief willen wij jullie graag informeren over alle competitiesoorten van deze Voorjaarscompetitie. (zie hiervoor het overzicht competitieaanbod Gelderland 2017 (als bijlage op de website) 

Uit genoemd overzicht blijkt dat er vele mogelijkheden zijn om deel te nemen aan de VJC. Voor seniorleden zijn er mogelijkheden om op dinsdagmorgen (alleen dames), donderdagmorgen alleen DD 17+, vrijdagmorgen 50+, vrijdagavond alleen dubbels 17+ en 35+ of zaterdag  hele dag competitie te spelen. 

De leeftijdscategorieën zijn11 t/m 17; 17+; 35+ en 50+. Voor de jeugd 10 / t/m 14 en 11 t/m 17 jaar zijn er mogelijkheden op zaterdag en op zondag alleen in de landelijke competitie.

Dames Dubbel 17+: op dinsdag- en op donderdagmorgen

Dames 17+ op dinsdagmorgen

Dames Dubbel 17+ op donderdagmorgen

Heren Dubbel en Gemengd Dubbel 50+: op vrijdagmorgen

HD/DD/GD zowel 17+ als 35+: op vrijdagavond

Gemengd/jongens/meisjes 10/14jr. &11/17jr.: op zaterdag

Dames/Gemengd/Heren  17+ op zaterdag

Gemengd 35+  en Heren 35+ op zaterdag

DD/GD/HD 17+  op zaterdag (nieuw in 2017)

Gemengd dubbel en Herendubbel 50+:  op zaterdag

Op de zaterdag ligt de aanvangstijd tussen 09.00 en 16.00 uur!!! De jeugd vanaf 08.30 uur.

2016 was een buitengewoon succesvol jaar voor De Schaeck. Liefst 27 teams hebben meegedaan aan de 3 reguliere KNLTB competities. Een aantal teams hebben naast de VJC ook meegedaan aan de ZOAC en/of NJC. En zeer verheugend is het feit dat veel nieuwe leden hebben meegedaan aan de competities.

Wij hopen dan ook dat er in 2017 weer veel teams zullen meedoen aan de Voorjaarscompetitie. Doordat de KNLTB nu variabele aanvangstijden mogelijk maakt (starten tussen 09.00 en 16.00 uur) hebben we ook meer baancapaciteit op zaterdag.

Competitie spelen op vrijdagavond:

De afgelopen twee jaar is er bij zowel de VJC als de NJC gepiekt op spelen op de vrijdagavond. Dit jaar hebben wij daar een aantal keren problemen mee gehad omdat de wedstrijden nog niet waren afgelopen om 23.00 uur. Ook bij de inschrijving voor de NJC dit jaar is er ongenoegen geweest over de inschrijving voor deze avond. 

Na overleg binnen de Technische Commissie en in overleg met het DB hebben wij besloten om vooraf duidelijke afspraken te maken voor de inschrijvingsmogelijkheden vanaf 2017 zodat iedereen van te voren op de hoogte is alvorens ingeschreven wordt.

De referentiekaders zijn:

Maximaal 6 teams in te schrijven op de vrijdagavond.

Er wordt gekozen voor Compact spelen hetgeen inhoudt dat er bij de stand 40-40 een beslissend punt wordt gespeeld en een eventuele derde set is een wedstrijdtiebreak tot 10 punten.

De VCL kan per competitiesoort bepalen of het Compact spelen wordt toegepast en na overleg tussen TC en DB is besloten dat wij voor het komende jaar op proef alle avondwedstrijden zullen laten spelen via dit systeem. Dit is bindend voor alle speeldagen thuis. Voor nadere uitleg over Compact spelen zie “specifieke informatie voor VJC 2017” onderaan de pagina.

Er wordt niet gekeken naar volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen en er gelden ook geen rechten uit eerdere jaren.

Zijn er toch meer inschrijvingen dan 6 teams zijn er de volgende opties die we in overleg met de teamcaptains willen bespreken:

- Kijken naar het aantal spelers per ingeschreven team en mogelijk aanvullen tot maximaal 8 spelers.

- Zijn er alternatieven op andere speeldagen?

- Er wordt alleen rekening gehouden met spelers die voor 16 december bij de VCL zijn ingeschreven. Kunnen dus ook individuele opgaves zijn!

- Er zal niet worden geloot!

- Zijn er dan nog meer dan 6 teams voor de vrijdagavond gaan we bekijken welke teams dan de VJC mogen spelen en welke teams de NJC.

- Voor damesteams zijn er ook mogelijkheden op de dinsdag- en donderdagmorgen.

De zaterdag kan nu aantrekkelijker worden omdat er gestart mag worden met aanvangstijden tussen 09.00 uur en 16.00 uur.

Compact spelen:

Na overleg tussen TC en DB is besloten dat onze club alleen bij avondwedstrijden volgens het compact spelen zal deelnemen.

Voor de dameswedstrijden op dinsdag- en dondermorgen is dit bespreekbaar. Dit moet dan vooraf door de teams bij inschrijving worden aangegeven. Dit geldt dan wel voor alle thuiswedstrijden!

De overige wedstrijden op zaterdag en zondag blijven ongewijzigd gespeeld worden dus met eventuele volledige derde set en geen beslissend punt bij deuce.

Overige info:

Voor de (vele) 50 plussers onder onze club zijn er mogelijkheden op de vrijdagochtend  GD en HD en op zaterdagmiddag. Vanaf 2017 zal er geen open klasse meer zijn maar wordt er gespeeld in twee klasses! De Technische Commissie wil graag bemiddelen om wat meer 50+ teams te mobiliseren zowel in de mix als de herendubbel.

 Iedereen weet inmiddels van de renovatieplannen van onze club en het dagelijks bestuur heeft ons als TC verzekerd dat er vanaf april 2017 op 6 verlichte banen kan worden gespeeld.

Gelet op eerdere ervaringen uit vorige seizoenen adviseert de TC om alle teams uit minimaal 6 spelers/speelsters te laten bestaan. Uit de praktijk blijkt dat niet iedereen 6 wedstrijden wil of kan spelen en je hebt meer keuze bij de teamopstelling. 

Daarnaast kun je blessures of afwezigheid beter opvangen en je hebt meer vastigheid in je team doordat je gewend bent met elkaar te spelen. Verder is het belangrijk om te weten dat als je eenmaal hebt gespeeld in een hoger team (hogere klasse) je niet meer mag invallen in een lager team.

Zoals gezegd hebben zich dit jaar 17 teams aangemeld en wij vinden het als TC buitengewoon plezierig dat aantal ook weer te halen in 2017 met hopelijk veel nieuwe gezichten en waar ook weer nieuwe leden bij zijn.

Dus lees het overzicht Competitieaanbod Gelderland eens aandachtig door en kijk wat je leuk lijkt om te doen. Wij moeten alle deelnemende teams aan de VJC 2017 in 1 charge opgeven bij de KNLTB en dat wil ik doen vanaf 10 december. (deadline voor de inschrijving bij de KNLTB is 16 december)

Hoe kun je je inschrijven als je belangstelling hebt om mee te doen aan de VJC 2016:

1. Je kunt je als team ( met namen en speelsterktes van de spelers en voorkeur competitiesoort) via de mail opgeven bij de VCL.

2. Je kunt je individueel opgeven via de mail bij de VCL en geef dan aan welke competitiesoort jouw voorkeur heeft zodat wij als TC teams kunnen vormen.

3. Je kunt je ook als invaller opgeven als je slechts een aantal wedstrijden wilt spelen. Zijn dit er bijvoorbeeld 6 kan dat ook een team vormen zodat je niet wekelijks hoeft te spelen.

In alle bovengenoemde gevallen graag uiterlijk voor 6 december 2016 opgeven bij de VCL Dirk Berkhof via de mail h.berkhof@kpnmail.nl (zie bijlage inschrijfformulier)

Voor je gaat inschrijven hou dan rekening met de wijzigingen VJC 2017voor district Gelderland

1.  De 17+ en 35+ ploegen op de vrijdagavond worden op basis van actuele rating (ploeggemiddelde) ingedeeld. Zoals de naam al zegt is het DSS dynamisch en worden ploegen op basis van actuele rating op het moment van inschrijven in de juiste klasse ingedeeld. Dit is een momentopname waardoor het kan voorkomen dat op het moment dat de competitie aanvangt een ploeg net niet meer in deze klasse thuishoort. Daarom worden met ingang van 2017 de grenzen per klasse op vrijdagavond en de maxi mum speelsterkte per klasse niet meer reglementair vastgelegd. Voor meer details kijk naar het competitieaanbod Gelderland (bijlage op website) Je nieuwe speelsterkte voor 2017 is vanaf 18 november te zien via mijnknltb.

2.  De HD50+ op vrijdagmorgen speelde altijd in één (open) klasse in de voorjaarscompetitie. Op verzoek van de deelnemers gaan de KNLTB met ingang vanaf het voorjaar 2016 een klasse-indeling maken. Ploegen zullen bij voldoende inschrijvingen dan op basis van actuele rating (ploeggemiddelde) verdeeld worden tussen twee klassen.

3.  Verenigingen die met vier (i.p.v. drie) of minder ploegen per dag(deel) inschrijven voor de voorjaarscompetitie 2017 kunnen tijdens het digitaal inschrijven een verzoek indienen om deze ploegen alle gelijktijdig uit en thuis te laten spelen. Verenigingen die een dergelijk “thuis-/thuisverzoek” bij ons indienen, moeten er zelf op letten dat zij voldoen aan de minimum baaneis per thuisspelende ploeg.

Gelet op de deelname aan de competitievormen van dit jaar nodigt de TC met name de doelgroep Heren en Gemengd 50+ uit om deel te nemen aan de VJC. Onze club heeft een behoorlijk potentieel aan dames en heren 50+ die een zeer behoorlijke bal slaan en deze competitie biedt daartoe alle mogelijkheden, tot aan het hoogste niveau!

Het inschrijfgeld voor deelname aan de VJC bij de KNLTB bedraagt € 38,= per team. De totale competitiebijdrage per team zal worden vastgesteld in de ALV vergadering in november.

Als Technische Commissie hopen we jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en hopelijk geïnteresseerd voor de mogelijkheden tot deelname aan de VJC 2017

Heb je nog vragen zoals promotie aanvragen of nieuwe ploegen bel of mail ons dan gerust. Wil van Mourik, Ellen Zoomers en Dirk Berkhof en voor de Jeugd Tom Spijker.

Namens de Technische Commissie,

Dirk Berkhof

VCL TC De Schaeck


Op de website kun je onderstaande bijlagen lezen en downloaden:

Competitiedata Voorjaarscompetitie 2017

Competitieaanbod Voorjaarscompetitie Gelderland 2017

Opgavenformulier Voorjaarscompetitie Gelderland 2017

Compact spelen KNLTB 

http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/compact-spelen/

Specifieke informatie Voorjaarscompetitie Gelderland 2017

  


Download bestanden
competitieaanbod 132 KB (21x opgehaald)
Competitiedata 39 KB (23x opgehaald)
dinsdag 15 november 2016, 15:04 uur
Damesteam De Schaeck 2 17+ wederom de sterkste
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Competitie  29x gelezen

Je ziet dit team met sprongen vooruit gaan. 4 jaar geleden gestart met competitie spelen en na eervol tweede te zijn geworden werd de progressie voortgezet bij de afgelopen Voorjaarscompetitie en nu ook weer bij de Najaarscompetitie hebben de dames het weer geflikt en zijn op overtuigende wijze wederom kampioen geworden.

Het team bestaat uit: Lian Evenhuis; Karlijn van der Meer; Hannelore Rutgers; Bianca Rooks en Yvette van den Berg. Karlijn (tevens captain) heeft de laatste wedstrijden niet mee kunnen doen door een blessure maar was wel aanwezig bij de kampioenswedstrijd. De invallers die natuurlijk ook een aandeel hebben gehad waren Yvette en Jessica Braam en Christel Peters.

De technische commissie is erg verheugd dat dit team zo’n vooruitgang heeft geboekt qua prestaties maar het is ook een gezellig team met veel girlpower en plezier om te spelen.

Alle speelsters van harte gefeliciteerd met dit knappe resultaat en graag tot ziens in 2017.

 

woensdag 2 november 2016, 09:35 uur
Senioren toernooi TC De Schaeck
 Jules Roelofs  Toernooien  46x gelezen

Ook dit jaar was het senioren toernooi weer een groot succes. We begonnen de dag met een kop koffie waarna om half tien de eerste wedstrijden begonnen. Iedere deelnemer speelde vier wedstrijden  van drie kwartier met elke wedstrijd drie andere spelers om zich heen. Deze deelnemers kwamen van diverse clubs uit de regio. In totaal streden er 56 personen mee om de prijzen.    Na een frisse start liet de zon zich toch zien en werd het toch nog een mooie dag. De eerste prijs bij de dames ging naar Godeliever Riezebosch en de tweede was voor Tonny Gerritsen,  Bij de heren ging de eerste prijs naar Henk Groters en de tweede ging naar Bertus Beks. Na de wedstijden werd er gezellig nagepraat en konden we genieten van een heerlijk buffet van Dynasty. Hierna ging iedereen huiswaarts en konden we terug zien op een geslaagd toernooi.  

                    


zaterdag 15 oktober 2016, 20:33 uur
Superdeal
 Rick Evenboer  Lid worden?  153x gelezen

Nu 2 maanden onbeperkt tennissen voor 40 euro. inclusief  4 tennislessen

 

 

 

zaterdag 1 oktober 2016, 10:35 uur
Nieuwe leden avond 3/10
 Margriet Biewenga  Algemene ledeninfo  53x gelezen

Wij nodigen alle nieuwe leden (niet langer dan 3 jaar lid) van harte uit voor een ledenavond op het clubhuis op maandag 3 oktober om 19:30.

Onder het genot van een kopje koffie wordt er een en ander verteld over de club, en daarna zal er lekker met elkaar getennist worden.

Zien we jullie op 3 oktober?

Bestuur TC de Schaeck

zaterdag 1 oktober 2016, 09:43 uur
Kids World Tour Rood in Teuge!
 Jules Roelofs  Jeugd  62x gelezen

De tweede World Kids Tour speelronde is vandaag in Teuge gespeeld. Team Voorst (Teuge en De Schaeck) speelde tegen Team Deventer (Drijvers en DLTC) en dit resulteerde in een ruime overwinning voor Team Voorst. Belangrijker nog is dat er onder een heerlijk zonnetje sportief en fanatiek gespeeld werd! Volgende keer in Deventer!

 


 

Tellen van de ballen, wie heeft er gewonnen?!?

 

De jeugdleden van De Schaeck die meededen.

zondag 25 september 2016, 11:57 uur 0 reacties (reageer)
1 2 3 4 5
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene ledeninfo
 Bestuursmededelingen
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden?
 Statuten en Beleid
 Toernooien
 Wedstrijdverslagen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd