Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


Belangrijke berichten
18 feb. Gezocht schilders en behangers voor 25 februari
1 feb. Vrijwilligers gezocht
12 jan. Tennissen in Twello kan straks twaalf maanden per
18 dec. Informatie Zomeravondcompetitie 2017
30 nov. Zorgverzekering met korting
15 nov. Voorjaarscompetitie 2017
1 okt. Superdeal
15 dec. Lid worden?
28 jun. Gedragscode Sociale Media
2 apr. Instructie verantwoord alcohol schenken
24 sep. Wachtwoord aanvragen
Belangrijke KNLTB berichten
9 maa. Handig! Actueel baanoverzicht zonder inlog
03-07-2106OuderKindtoernooi (27 van 24).jpg
03-07-2106OuderKindtoernooi (26 van 24).jpg
03-07-2106OuderKindtoernooi (25 van 24).jpg
Meest recente foto's
Gezocht schilders en behangers voor 25 februari
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Algemene ledeninfo  7x gelezen

Beste leden,

Wie biedt een helpende hand?

Ons renovatieteam is op zoek naar vrijwilligers die op zaterdag 25 februari a.s. willen helpen bij het schilderen van de plafondplaten.

Wil je liever helpen bij het behangen? Dat kan ook, hiervoor zoeken we ook een paar mensen.

Je kunt je aanmelden bij Jan Haarman via:famhaarman@hotmail.com 

Alvast bedankt voor jullie hulp!


zaterdag 18 februari 2017, 20:18 uur
Spek de Kas bij Jumbo
 Margriet Biewenga  Algemene ledeninfo  18x gelezen

Beste leden,

 

Vandaag is de Jumbo gestart met haar actie ‘Spek de Kas’. Bij iedere €10 aan boodschappen krijg je als klant een waardepunt. Deze waardepunten kan je in de winkel dan doneren aan een lokale vereniging of school. TC de Schaeck doet natuurlijk mee aan deze actie! In de winkel kan je zien waar we voor sparen.

Doneren jullie allemaal je waardepunten aan onze club?

 Afbeeldingsresultaat voor spek de kas jumbo twello


woensdag 8 februari 2017, 22:10 uur
Vrijwilligers gezocht
 Margriet Biewenga  Bestuursmededelingen  34x gelezen

 

Deze week worden alle leden benaderd met de vraag wat zij voor de club zouden kunnen betekenen. We willen veel leuke en mooie dingen (blijven) doen met de tennisvereniging en daar hebben we jullie hulp hard bij nodig. In bijgevoegd document staan alle opstaande plekken kort omschreven, zodat je een idee kan krijgen van alle mogelijkheden. Mocht je nog andere ideeën hebben voor een actieve invulling binnen de club, dan horen we dat graag! Je kan dit aan de telefoon laten weten, wanneer je benaderd wordt, of e-mailen naar Margriet Biewenga.


Download bestanden
Omschrijving vrijwilligers taken 31 KB (46x opgehaald)
Dit document bevat omschrijvingen van vrije functies binnen commissies en een lijst met activiteiten waar de club wel wat hulp bij kan gebruiken.
woensdag 1 februari 2017, 10:48 uur
Clubabonnement Jeugd
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Jeugd  45x gelezen

Beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

 

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk om alles weer in orde te maken voor het nieuwe seizoen. Vorig seizoen hebben wij u geïnformeerd over het feit dat wij voor onze jeugdleden naar een nieuwe abonnementsvorm toe willen. Gekeken is hoe we de jeugd meer kunnen laten tennissen en het clubgevoel kunnen versterken.

TC De Schaeck vindt het erg belangrijk om de betrokkenheid van de jeugd te vergroten en daarom is besloten om het nieuwe seizoen te starten met het Clubabonnement. Het Clubabonnement wordt in 2017 als pilot ingevoerd. Tijdens de ALV in november wordt het Clubabonnement ter goedkeuring aan de leden voorgelegd om het vervolgens in 2018 definitief in te voeren.Download bestanden
aanmeldingsformulier junioren 2017 zonder pasfoto 23 KB (47x opgehaald)
aanmeldingsformulier junioren 2017 met pasfoto 43 KB (44x opgehaald)
donderdag 19 januari 2017, 15:35 uur


TC De Schaeck wint 1.000 euro
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Algemene ledeninfo  33x gelezen

Tennisclub De Schaeck wint 1.000 euro, dankzij de inzet van De Kringloop, met inzamelactie elektrische apparaten

TWELLO- Tennisclub De Schaeck ontvangt een sponsorcheque van 1.000 euro van Wecycle. Inwoners uit de gemeente Voorst steunden dit goede doel door afgedankte elektrische apparaten of spaarlampen (e-waste) in te leveren op de Kringloop. Wecycle organiseert in Nederland de inzameling en recycling van e-waste.


woensdag 18 januari 2017, 10:48 uur
Tennissen in Twello kan straks twaalf maanden per
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Algemene ledeninfo  61x gelezen
Margriet is benaderd door Rudi Hofman van De Stentor; zijn verhaal is geplaatst op 12 januari 2017: 
TWELLO - Leden van TC De Schaeck in Twello hoeven alleen deze winter nog uit te wijken naar andere accommodaties om te kunnen tennissen. De club krijgt enkele 'all weather'-banen.

De tennisvereniging hoopt voor de zomer twee gravelbanen te kunnen vervangen door zogeheten smash court-banen. Die hebben als groot voordeel dat ze het gehele jaar door bespeelbaar zijn. Voorzitter Margriet Biewenga legt uit dat het de bedoeling is later nog eens twee banen van een 'all weather'-ondergrond te voorzien. ,,We hebben nu negen gravelbanen verdeeld over blokken van één, twee en zes banen. Drie maanden per jaar kunnen we de banen niet gebruiken en moeten leden uitwijken naar parken van andere verenigingen in bijvoorbeeld Teuge en Voorst of naar een tennishal.''

Ruimte
TC De Schaeck wil het aantal banen terugbrengen naar acht. Van het blok van zes verdwijnen er twee. Dit schept ruimte voor een oefenhok met kinderbaan, parkeerplaatsen en fietsenstallingen en levert ook meer ruimte op tussen de banen. Waar nu één baan ligt, komen straks twee banen. De ingrijpende operatie - die niet tot een hogere contributie leidt - vereist dat ook hekken en lichtmasten moeten worden verplaatst. De gemeente Voorst is in principe akkoord met de plannen. De bezwarentermijn van zes weken loopt.

Het clubhuis wordt momenteel verbouwd. ,,We krijgen een veel gezelligere kantine met schuifpui en een nieuwe bar en het centrale terras komt aan de voorzijde'', aldus Biewenga. Het ledental van TC De Schaeck ligt al jaren tussen de 370 en 400.


donderdag 12 januari 2017, 20:31 uur
Mededeling wijziging samenstelling Technische Comm
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Bestuursmededelingen  81x gelezen
Beste Leden,
 
De voorzitter van de Technische Commissie (TC) Dirk Berkhof heeft aangegeven dat hij vanwege persoonlijke omstandigheden genoodzaakt is om zijn werkzaamheden voor de TC per direct te stoppen. Tom Spijker zal als interim zijn taken, tijdelijk, overnemen. Namens de club wil ik Dirk bedanken voor zijn jarenlange inzet en al die uren die je hierin voor ons erin hebt gestopt. Je hebt veel bereikt in die jaren!
 
Natuurlijk zijn nieuwe commissieleden (ook voor andere commissies) zeer, zeer welkom! Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk bijv. competitie te spelen. Een dringende oproep dan ook aan onze leden: Help je club en meld je aan!
 
namens het bestuur,
 
Jules Roelofs

zondag 18 december 2016, 20:15 uur
Informatie Zomeravondcompetitie 2017
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Competitie  90x gelezen

Beste leden van TC De Schaeck,

Als Technische Commissie willen wij graag bij onze leden de Zomeravondcompetitie 2017 onder de aandacht brengen. Op de woensdagavond vanaf 10 mei t/m 21 juni 2017 zal de Zomeravondcompetitie voor het district Gelderland plaatsvinden.

 

De KNLTB heeft gekozen voor een hele nieuwe opzet van de Zomeravondcompetitie. Het district Gelderland was al bekend met het spelen van de Zomeravondcompetitie maar dat is nu landelijk geworden.

Het gaat nu om club leden die naast de Voorjaarscompetitie nog meer competitie willen spelen. Of leden die in het weekend verhinderd zijn. Voor hen is er in 2017 de Zomeravondcompetitie. Een recreatieve competitie, op zeven woensdagavonden in mei en juni. Deze competitie is alleen voor spelers en speelsters van 17 jaar en ouder en voor alle speelsterktes.

zondag 18 december 2016, 20:12 uur
De renovatie van het clubhuis gaat van start!
 Susan Groot Koerkamp-Penninkhof  Algemene ledeninfo  85x gelezen

De renovatie van onze kantine gaat van start. Morgen (maandag 12 december) worden de wc-units en de kleedkamers gesloopt.

Natuurlijk houden we rekening met de leden die nog lekker willen tennissen; een wc blijft werken. In januari bouwen we de boel weer op. Er komt nieuw sanitair en we krijgen nieuwe tegels.

Zodra we meer te melden hebben over de renovatie, horen jullie van ons.

 

zondag 11 december 2016, 20:50 uur
Zorgverzekering met korting
 Margriet Biewenga  Algemene ledeninfo  96x gelezen


Vanaf nu kan je via de collectiviteitskorting van TC de Schaeck goedkoper je zorgverzekering afsluiten bij Salland Verzekeringen. De aanbieding kan heel gunstig uitpakken voor je! Maar je zou er ook de club ontzettend mee helpen, want voor ieder overstappend lid krijgen we een bedrag uitgekeerd, wat op kan lopen tot een heel mooi sponsorbedrag. Kijk snel op: www.salland.nl/tcdeschaeck
 
 

woensdag 30 november 2016, 18:03 uur
1 2 3 4 5 6
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemene ledeninfo
 Bestuursmededelingen
 Competitie
 Jeugd
 Lid worden?
 Statuten en Beleid
 Toernooien
 Wedstrijdverslagen
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd